Haluatko jälleenmyyjäksi?

Nyt se onnistuu! Huippusuositut Shave Club Finland -tuotteet ovat saatavilla nyt myös tukkuna. Laadukkaat parranajosaippuamme, pre- ja aftershavet, viiksivahat sekä partaöljyt tehdään 100% kotimaisena käsityönä. Hardware -puolemme ovat tarkkaan valikoituja ja testattuja tuotteita parhailta valmistajilta, ympäri maailman. Suuren menekkimme vuoksi pidämme omista tuotteistamme syvää varastoa, joten toimitusvarmuus on hyvä.

Shave Club kasvaa jatkuvasti

Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme ja päämääränämme on olla markkinajohtaja omalla alallamme. Tämän vuoksi tarjoamme edullisten ulosmyyntihintojen lisäksi todella tyydyttävät katteet jälleenmyyjillemme.

Entä muut myymämme tuotteet?

Verkkokaupassamme on alati päivittyvä ja kasvava valikoima klassisen parranajon, parranhoidon sekä hiusmuotoilutuotteiden valikoima. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta maahantuomme kaikki tuotteemme itse, taaten näin parhaat tukkuhinnat myös jälleenmyyjillemme. Mikäli tuote löytyy meidän verkkokaupasta, on se mahdollista ostaa edullisella tukkuhinnalla myös jälleenmyyntiin.

Tuotteita omalla brändillä?

Laajan ja laadukkaan valikoimamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös private label -tuotteita. Mm. partaöljyt, viiksivahat, aftershavet sekä parranajosaippuat saat meiltä räätälöidyillä tuoksuilla ja kustomoiduilla pakkauksilla. Oman koekeittiömme, tuotantotilojemme sekä graafisten palveluidemme ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen ”avaimet käteen” -paketin asiakkaillemme. Etiketteihin, ulko- ja sisäpakkauksiin sekä turvallisuusarviointeihin meillä on oman alansa ammattilaiset takanamme, varmistaen täydellisen ja sääntöjenmukaisen lopullisen tuotteen.

Tilaa infopaketti ja hinnasto

Fields marked with an * are required

ShaveClub-Sebastian-JuholaSebastian Juhola

Toiminnanjohtaja

Puh. +358 50 432 6905

Email. info@shaveclub.fi