lifestyle

Aftershave – Todellinen Kesätuote ☀️

Aftershave – Todellinen Kesätuote ☀️
Arvoisat Blogimme lukijat,
Shave Club Finlandin uutena vieraskynäkirjoittajana aloitan suuren kirjallisen urani kertomalla teille, miksi Shave Clubin Aftershave ei ole vain huippuaftershave, vaan paljon muutakin!

Taikapähkinävesi

Aftershave:n ominaisuudet ovat taikapähkinäveden ansiosta mitä parhaimmat! Mutta mitäs se oikein on? Taikapähkinä (witch hazel) on puulaji, jonka lajikkeita kasvaa lähinnä Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja Kiinassa. Sitä on käytetty kansanlääkkeenä moninaisiin vaivoihin iät ja ajat. Ihonhoidossa käytetään taikapähkinävettä, jota valmistetaan tislaamalla taikapähkinän lehtiä sekä puun kuorta. Näin tuotteeseen jää myös ihoa puhdistavaa alkoholia, jonka vuoksi tuote on erinomainen aftershave.

Rauhoittava ja ihohuokosia supistava aftershave on loistava apu iholle parranajon, ja myös muiden kehon karvojen ajelun jälkeen. Suihkaus tai pari vaan iholle ja eikun menoksi baanalle ilman kiusallisia punaisia ärtyneitä näppylöitä. Simsalabim! ?

Silkkaa taikaa!

Taikapähkinävesi on nimensä mukaisesti silkkaa taikaa. Vieraskirjailijana selvitin 8 syytä miksi:

1. Apu ihotulehduksiin

Tulehdusta laskeva ominaisuus tekee taikapähkinävedestä oivan avun eri ihotulehduksiin, kuten akne, eczema tai psoriasis. (Tutkimustuloksia löytyy erilaisia, mutta tämä ei ole meidän terveysväittämä, aion siis tehdä empiirisiä tutkimuksia lähipiirissä.)

2. Apu ihoärsytykseen

Vähentää ihon ärsytystä -voi täten auttaa ihon punoituksen häivyttämiseen. (Todettu on.)

3. Kesän must have -tuote!

Erinomainen apu hyttysten puremiin, auringonpolttamalle iholle sekä mustelmiin. Kostuta sideharso ja laita ärtyneelle iholle. (No NYT! Kesän must-tuote siis!)

4. Kutiaako päänahkasi?

Lisää shampoon joukkoon tai suihkauta päähän ennen pesua. Voi auttaa kuivan ja hilseilevän pään kanssa. (Tämä lähtee puolisolle testiin.)

5. Rasvoittuvalle iholle

Supistava ominaisuus taikapähkinässä, tekee siitä mainion avun laajenneiden ihohuokosten pienentämiseen, erinomainen siis, mikäli ihosi on rasvoittuva.

6. Apu peräpukamiin

Supistavan ominaisuuden vuoksi voi auttaa myös peräpukamien hoidossa. Peräpukamiin kun yleensä liittyy myös tulehdus ja suonien turpoaminen, joista seurauksena kutina ja verenvuoto. Suihkauta vanulappuun ja laita kipeän kohdan päälle rauhoittamaan.(Istumatyöntekijälle mahdollinen helpotus? Suosittelemme myös juomaan vettä ja syömään kasviksia 😉 )

7. Antioksidanttinen

Taikapähkinä veden tanniinit ovat antioksidanttisia ominaisuuksiltaan – antioksidantit ennaltaehkäisevät ihovaurioita.

8. Muita hyöytyjä

Yllämainittujen ominaisuuksien lisäksi on tutkimuksia mahdollisista hyödyistä herpeksen, sekä muiden virusten aiheuttamien ihotulehdusten torjunnassa. Pubmedistä kaivoin tutkimuksia ja vaatii lisätutkimuksia, mutta huikeata settiä silti…)

Pakolliset varoitukset ja disclaimerit

  • Huomioithan, mikäli ihosi on erityisen herkkä ja kuiva, kokeile pienelle alueelle ensin. Supistava ominaisuus ei sovi kaikkein kuivimmille ihotyypille. Ei välttämättä sovi myöskään rosacea iholle.
  • Huomioithan myös, että kyseessä on luonnotuote ja se ei siten sovi kaikille, ylläolevat hyödyt eivät ole taattuja, eikä jokaisen kohdalla toimivia. Tuotetta (niinkuin kaikkea uutta kosmetiikkaa) kannattaa kokeilla ensin pienelle alueelle ja tarkkailla ärsyttääkö juuri sinun hipiää. Mikäli epäilet tuotteen käyttöä, voit myös konsultoida ihotautilääkäriä tuotteen soveltuvuudesta.

Loppusanat

Tiivistelmänä loppuun voimme todeta oman kokemuksen mukaan, että kerta kaikkiaan mainio tuote olla jokaisen kaapissa. Taikapähkinävesi soveltuu myös yhdessä piparminttu eteerisen öljyn kanssa mainioksi viilennyssuihkeeksi iholle, jos tuskan hiki on noussut. Monikäyttöisyyden vuoksi tulee allekirjoittaneella etenkin kesällä suihkittua pitkin kehoa ja sheivauksen jälkeen tuote on mitä parhain ihon rauhoittaja. Silkkisin säärin suosittelen kokeilemaan tuotetta itse ja toteamaan tehot.

Vinkki loppuun, mikäli taloudessa useampi henkilö, niin kannattaa jo tilata kaksi. Näin takaatte taikaveden saatavuuden silloinkin, jos toinen kesäretkellä.

 

Kesäterveisin,
Monitoimikone @shaveclubfinland
Nita Orell

11,90 

Lue seuraavaksi

5 vinkkiä täydelliseen kesäpartaan
Miten yksi terä voi päihittää 5?