uutiset

K-Citymarket ❤️ Metsuri

K-Citymarket ❤️ Metsuri

Nyt myös K-Citymarketeista

Nyt myös Metsuri-sarjan tuotteita saa kätevästi kauppareissulla. Kaikki kuvassa näkyvät Metsuri-tuotteet ovat nyt saatavilla
K-Citymarketeissa ympäri Suomen! Bongaa tuotteet K-Citymarkettien miesten kosmetiikan osastolta tai tilaa suoraan kotiovelle www.k-ruoka.fi -verkkokaupasta. Samasta osoitteesta voit tarkistaa myös oman lähikauppasi valikoiman Metsuri-tuotteille.

Metsuri-tuotteiden historiaa

Metsuri-tuotesarjan historia alkoi jo Shave Club:n perustamisvuodesta, 2015. Silloin vielä aloittelevan toimintamme vuoksi ensimmäiset Metsuri-tuotteet valmisti pieni kosmetiikkatuotteita valmistava toimija pääkaupunkiseudulta. Ensimmäinen lanseerattu Metsuri-tuote oli luonnollisista raaka-aineista valmistettu partaöljy. Hyvin toimineen lanseerauksen myötä toimme lisäksi vuonna 2016 kaksi uutta Metsuri-tuotetta markkinoille; matkakokoisen viiksivahan sekä parranajosaippuan.

Vaikka tuotteet olivatkin hyviä ja toimivia, halusimme alkaa panostamaan yhä enemmän omaan tuotekehitykseen sekä tuotantoon. Muutaman vuoden kehityksen jälkeen lanseerasimmekin syksyllä 2019 täysin uudistetun Metsuri-tuotesarjan, päivitetyllä tuoksulla. Tämä kyseinen tuotesarja löysi nyt tiensä myös K-Citymarkettien hyllyille!

Metsuri tänä päivänä

Uudistettu Metsuri on meidän toinen luonnollinen ja Suomessa valmistettu, parranajoon sekä -hoitoon suunniteltu tuotesarja. Sen pohjana toimii meidän ensimmäinen täysin oma tuotesarja, hajusteeton Natural. Suurimpana erona Natural-sarjaan Metsurissa on sen tuoksu. Nimensä mukaisesti Metsuri viittaa metsäiseen tuoksumaailmaan, joka ensimmäisenä tuo käyttäjälle mieleen vastakaadetun puun raikkaan tuoksun. Männyn ja bergamotin raikas yhdistelmä yhdistettynä sypressin ja mustapippurin syvempiin vivahteisiin antaa Metsurille miehekästä särmää. Metsuri-tuoksu on saanut paljon kehuja sen raikkaasta sekä suhteellisen miedosta tuoksustaan.

 

Lue seuraavaksi

Hintavertailu – Klassinen vs. Moniterä
5 vinkkiä täydelliseen kesäpartaan