uutiset

Shave Club goes Prisma!

Shave Club goes Prisma!

Uusi aluevaltaus!

Nyt on ilouutisia! Nimittäin tuotteemme löysivät tiensä päivittäistavarakauppojen hyllyille, Prismoihin. Kuvassa näkyvien tuotteiden ostaminen käy siis kätevästi kauppareissun yhteydessä.

Tämä vuosi on ahkeroitu hurjasti toiminnan sekä tuotannon laajentamisen parissa. Nyt kaikki se hiki ja puurtaminen on vihdoin palkittu, sillä S-ryhmä ihastui tuotteisiimme ja avasi ovensa meille hymysuin. Tästä mahdollisuudesta riemastuneena meidän alati kasvava tiimimme pursuaa intoa ja energiaa!

Mites nyt näin?

Tuotteidemme kotimaisuus ja luonnollisuus vakuutti S-ryhmän. Kotimaisuuden osoittamiseksi saimme myös arvostetun Avainlippu -merkin kotimaisille tuotteillemme! Lisäsimme pakkauksiin myös “100% luonnollinen” ja “Vegaaninen” -merkinnät helpottaaksemme asiakkaitamme tuotteiden löytämisessä.

Siirtyessämme päivittäistavarakauppaan lisäsimme tuotantomääriämme ja rakensimme upouudet tuotantotilat kapasiteettimme nostamiseksi. Päätimme samalla uusia ulkopakkaukset suurimmalle osalle tuotteistamme. Pakkauksissa halusimme säilyttää Shave Club:lle tutun yksinkertaisen tyylikkään linjan. Nykyään siis verkkokaupastakin tilatessasi suurin osa tilaamastasi (SCF) tuotteista tulee uusilla tuotepakkauksilla!

Tuotevalikoima

Pääsimme heti alkuun 7 tuotteella Prisman hyllyyn! Tässä vielä tuotteet, sekä osasto miltä ne löytyvät.

Prismoista löytyvät Shave Club Finland -tuotteet:

Lue seuraavaksi

Salmiakki -tuotesarja
Maksaisitko 169€ maailman parhaasta partahöylästä?