hiustenhoito

Salmiakki -tuotesarja

Salmiakki -tuotesarja

ShaveClubin monitoimikone Nita kirjailee taas! Nyt on meinaa sellaisia uutisia Shave Club:lta, että on suu muikeana ja täpinää housunpuntissa.

Meiltä on tullut uusi tuotesarja, joka on kaikessa hienoudessaan myös erittäin ajankohtainen ja toivottu. Kosmetiikkavelhomme ovat taikoneet rajoitetun erän luksusta arkeemme.

Rumpujen pärinää…..

Limited Edition Salmiakki

Nyt Sotkamosta kajahtaa maailmaan nyt tuoksullaan huumaava Limited Edition Salmiakki -tuotesarja.

Tämä ihana makean ja suolaisen yhdistelmä on ihastuttanut meitä suomalaisia jo vuosikymmenet. Mehän halusimme ottaa haasteen vastaan ja laittaa purkkiin tätä mustaa kultaa ja helliä aisteja tällä syötävän herkullisella tuoksulla. Inspiraation lähteenämme toimi Fazer:n klassikko salmiakit.

Valmistamme Salmiakki -tuotesarjan, niin kuin muutkin sarjat, tehtaallamme Sotkamossa.

Tästä 100 % luonnollisesta tuotesarjasta löytyy shampoo, hoitoaine, balsami ja öljy.

Tuotteet sopivat parranhoidon lisäksi myös iholle ja hiuksiin, eli kaikille salmiakin ystäville ❤️️ Olkaapa hyvä.

Tuoksun kehittäminen

Salmiakin tuoksua oli eteerisillä öljyillä oma haasteensa yhdistellä. Mielestämme onnistuimme tässä haasteessa hienosti, toki itse voitte todeta tämän ja kokeilla tuotteita (Palautettakin mielellämme kuulemme.)

Oma suosikkini tuotteista on balsami ja siitä kerron myöhemmin alla lisää. Mainitaan sitä ennen hieman salaisen reseptin taustoja. Kaikkea en paljasta mitä tuoksun takana löytyy, mutta muutaman selkeästi erotettavan voin kertoa ja mitä hyötyä esimerkiksi kyseisistä eteerisistä öljyistä voi olla.

Fenkoli – Fenkolissa on makea ja anismainen tuoksu. Aromaattinen fenkoli rauhoittaa mieltä ja lisää rohkeutta. Fenkoli eteerinen öljy on antiseptinen, aineenvaihduntaa kiihdyttävä, sekä turvotusta poistava. Historian kirjojen mukaan sitä on käytetty yhdessä muiden yrttien kanssa tulehduksiin ja myrkytyksiin. Joten ei huono. Näiden tuotteiden lisäksi suosittelen siis juomaan vaikkapa fenkoli-anis-teetä tukemaan ruoansulatusta ja vähentämään turvotusta kehossa.

Anis – Siitäpä aasinsilta seuraavan, eli anikseen. Anista on käytetty usein yskänlääkkeissä ja hammastahnoissa, toki moni meistä tietää myös anisviinan, jos joskus etelässä on tullut käytyä. Aniksen vaikutukset ovat pitkälti fenkolin kanssa samankaltaiset, eli stimuloi aineenvaihduntaa, vähentää kramppeja, sekä irrottaa limaa. Psyykkisellä tasolla rentouttaa hermostuneisuutta ja auttaa painajaisiin.

Näitä kun lukee, niin ei ihme, että meidän koko Shave Club:n väki on kesäkiireissä hurmaantuneet tähän salmiakki -tuoksuun. Aromaterapiaa parhaimmillaan, kun samalla tulee hoidettua kuontaloa ja ihoa kuntoon. Tuoksu koukuttaa ja ainakin allekirjoittanut sivelee balsamia useasti päivässä huuliinsa. Selkeästi tullut tarpeeseen ❤️️

Sittenpä meillä on salaisia aseita, joilla saamme tuoksusta aidosti salmiakkisen, mutta se jääköön kemistin tiedoksi. 😉

Sukelletaanpa sitten itse tuotteisiin…

Limited Edition Salmiakki shampoo, 250ml

Salmiakki -shampoo tekee suihkuhetkistä herkullisia! 100 % luonnollinen ja hoitava shampoo sopii kaikille hiustyypeille, myös hennoille hiuksille ja herkälle päänahalle. Tuote sopii myös parralle aivan yhtä hyvin kuin partashampoommekin. Ja mitäpä sitä turhaan toista ainetta lotraamaan, kun voit samalla shampoolla pestä koko kropan?
TUTUSTU TUOTTEESEEN!

Limited Edition Salmiakki hoitoaine, 250ml

Salmiakki -hoitoaine viimeistelee suihkuhetken herkullisuuden! 100 % luonnollinen ja erittäin hoitava hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, myös hennoille hiuksille ja herkälle päänahalle. Tuote sopii myös parralle aivan yhtä hyvin kuin parranhoitoaineemmekin.
TUTUSTU TUOTTEESEEN!

Limited Edition Salmiakki iho- ja partaöljy, 30ml

Vaikka tuotenimessä lukeekin Salmiakki -partaöljy, ei tuotteen käyttö todellakaan rajoitu vain parrakkaille miehille! Tuote sopii päästä varpaisiin, kuivalle iholle, kasvoille, hiuksille sekä kynsinauhoille. Öljy hoitaa ja tehokosteuttaa ihoa sekä pehmentää, vahvistaa ja antaa luonnollista kiiltoa parralle sekä hiuksille. Lyhyissä hiuksissa öljy auttaa myös pitämään pörröiset hiukset kurissa ja antaa kevyttä muotoiltavuutta. Partaöljyn sisältämät öljyt eivät tuki ihohuokosia.
TUTUSTU TUOTTEESEEN!

Limited Edition Salmiakki balsami, 120ml

Uutuutta hehkuvassa Salmiakki -balsamissa ei ole vain uusi tuoksu vaan kokonaan uusi resepti. Pehmeä helposti käytettävä balsami on nyt entistä hoitavampi, mutta pidoltaan kevyempi kuin muut Shave Club -balsamit. Tuote on hoitavien ainesosiensa ansioista todellinen ihon, hiusten sekä parran tehokosteuttaja. Hiuksille ja parralle balsami antaa myös kevyttä muotoiltavuutta.
TUTUSTU TUOTTEESEEN!

Loppusanat

Salmiakki monitoimibalsami onkin oma uutuus suosikki, mutta sehän voi johtua siitä, että minulla ei ole partaa. Itsehän olen tätä tosiaan sivellyt kuiviin huuliin ja kynsinauhoihin, sekä kämmenselkään, jotka joskus haluavat kuivua hieman liikaa. Voi käyttää myös muihin kuiviin kohtiin ihossa, kuten ruvet, kantapäät, hyttysenpuremat tms.

Vinkki myös kaikille, jotka haluavat pusuja. Tämä huumaava tuoksu vetää puoleensa ja ainakin salmiakin ystävät haluavat lähelle 😂 (Testattu suppeasti kotosalla).

 Nämä ovat kyllä mainio lahjaidea kenelle vaan salmiakin ystävälle. 😉 Huomaa mainio hoitosetti -lahjapaketti, josta löydät shampoon, hoitoaineen sekä öljyn.

 

Salmiakkiterveisin,
Monitoimikone @shaveclubfinland
Nita Orell

HIUSMUOTOILUSETIT

Shave Club “Salmiakki” hoitosetti

Arvostelu tuotteesta 3.20/5

79,90 

Lue seuraavaksi

Miten yksi terä voi päihittää 5?
Shave Club goes Prisma!